ACCENTO KOOKSET 

 

Vierdelige kookset bestaande uit:

  • 1 hoge kookpot 16 cm
  • 1 hoge kookpot 20 cm
  • 1 hoge kookpot 24 cm
  • 1 steelpan 16 cm
  • Onverwoestbaar, keramisch, nagenoeg poriënloos oppervlak
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Nikkelvrij
  • Ferromagnetisch: geschikt voor inductie
  Silit kookpottenset

Apollo KOOKSET 

 

 

Demeyere - Voor vele professionele en hobby koks is koken meer dan alleen maar eten klaarmaken. 
Apollo biedt een zeer uitgebreid programma van producten, ontwikkeld om culinaire meesterwerken te creëren. Een brede waaier van gespecialiseerde producten zoals conische sauspannen, sauteuses, speciale bakpannen, stoomkokers, sudderpannen en een uitgebreid aanbod woks zorgen ervoor dat zelfs de meest veeleisende kok er zijn ideale kookgereedschap in terugvindt.
Het praktische design en de gebruikte technologieën werden bovendien voor elk artikel aangepast aan de typische bereidingen in dat product.

 

Demeyere kookpottenset apollo

Kookpot met deksel 24cm - 5,2L , Kookpot met deksel 20cm - 3L kookpot met deksel 18cm - 2,2L    REF: SET44303

Le Creuset KOOKSET 

 

Le Creuset Koken in geëmailleerd gietijzer van Le Creuset - al meer dan 75 jaar bekend als het merk op het gebied van geëmailleerd gietijzer- biedt vele voordelen. De optimale warmte verdeling mag men wel tot het grootste voordeel rekenen. Gietijzer heeft de eigenschap de warmte langzaam op te nemen en te geleiden om het vervolgens gelijkmatig af te staan. Dit betekent, mits met gematigd vuur verwarmd, dat de warmte door de gehele pan (ook de zijkant!) wordt verspreid. Hierdoor blijven smaak- en voedingsstoffen optimaal in het voedsel behouden.

 

 

Le Creuset

Resto Aspe-/pastargekoker 

 

Demeyere - De aspergekoker van Demeyere is een kookpot (-pan) in roestvrij staal 18/10 met 2 handgrepen, een deksel en een aspergemandje met verlek.
Uniek aan deze aspergekoker is dat hij naast het verticaal koken van asperges, witloof of andere groenten zich ook perfect leent voor de bereiding van pasta's.
Bovendien kan je er ook in blancheren, koken en stomen. Vaatwasbestendig en geschikt voor alle vuren, ook inductie.

 

 

 

 

 

REF: 8016   Afmeting Ø 16 cm/6,3" - ¤ 14 cm/5,5" - 4,5 L/4,8qts

 

Demeyere aspergekoker - pastakoker